Пластмасови каси и еднократни опаковки Гама Пласт БГ

Bulgarian English German Greek Romanian Russian Turkish

Контакти

Отдел Продажби:
тел.: 032 62 93 47
GSM: 0878 27 86 84


e-mail:
gamaplastbg@abv.bg

Шприцформи

matriciГамаПласт БГ ООД е сред водещите и утвърдени фирми на българския пазар, за изработка на шприцформи за детайли от пластмаса (полипропилен, полиетилен и полистирол). Фабриката разполага със собствен конструкторски отдел и инструментален цех за производството на шприцформи.

 

Като изходен материал се използват висококачествени стомани, доставяни от водещи фирми, като Böhler International. Последващата термообработка извършвана в специализирани фабрики, чрез използване на технологии като: карбонизация, йонизация, високочестотна термообработка, вакуумпещи и др, гарантира дългият живот и безпроблемна експлоатация на шприцформите изработени в Гама Пласт.

 

ГамаПласт БГ е едно от малкото предприятия в бранша, предлагащо на своите клиенти затворен цикъл на производство. Важна част от него е изработката на необходимите шприцформи, от идейния проект до въвеждането в експлоатация. Основните етапите на изработка на шприцформа са:

• Разработка на дизайн на изделието
• Конструиране на шприцформата
• Производство
• Изпитания

 

По задание от клиенти, се приемат поръчки и за изработка на сложни шприцформи. Произведените шприцформи могат да бъдат въведени директно в експлоатация и изпитват, в цеха за пластмасови изделия производство от ГамаПласт БГ. Това дава възможност на предприятието да извършва цялостен контрол на процесите – неоспорима гаранция към клиента, от влагането на материали до крайното изделие.

Инструментален цех

Цех за Шприцформи

Цех за Шприцформи

На площ от 1300 м² във фабрика Гамапласт БГ е раз...

Прочети още...

Шприцформи

Шприцформи

Шприцформи

ГамаПласт БГ ООД е сред водещите и утвърдени фирми...

Прочети още...

Цех за пластмаси

Цех за пластмасови изделия

Цех за пластмасови изделия

Цехът за производство на пластмасови изделия прои...

Прочети още...